SUTRA PRELIJEP DAN: Temperatura do 26 stepeni

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost, sa jutarnjom temperaturom između četiri i 15, a dnevnom između 20 i 26 stepeni Celzijusovih.

U jutarnjim časovima će biti prohladno, uz par stepeni višu temperaturu nego prethodnih dana, i pretežno vedro, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske. 

Oko rijeka i po kotlinama na sjeveru i istoku biće prolazne magle. Tokom dana će biti toplo i sunčano uz postepeno naoblačenje. 

Duvaće umjeren vjetar, na momente i pojačan južnog i jugozapadnog smjera. 

U nedjelju će jutro biti pretežno vedro, a na jugozapadu umjereno oblačno. Tokom prijepodneva dolazi naoblačenje sa juga i jugozapada, koje će donijeti povremenu kišu i pljuskove sa grmljavinom, dok će na istoku i dalje biti suvo i toplo. 

Danas je bilo sunčano uz malu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle. 

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica 11 stepeni, Čemerno 18, Foča, Kalinovik, Ivan-sedlo i Kupres 19, Gacko, Mrakovica, Nevesinje, Rudo 20, Han Pijesak, Višegrad, Livno 21, Bileća, Sarajevo, Bugojno, Jajce, Neum, Bileća 22, Šipovo, Srbac, Gradačac, Stolac i Trebinje 24, Bihać, Mostar, Sanski Most, Tuzla, Zenica, Bijeljina, Prijedor i Zvornik 25, dok je u Doboju, Mrkonjić Gradu, Banjaluci i Čapljini izmjereno 26 stepeni Celizjusovih.

Tagovi: