POGLEDAJTE: Romantična vjeridba u centru Banjaluke

Možda su jači pol, ali su skoro pa jednako romantični kao i pripadnice nježnijeg pola. Naime, iako je vjeridba ranijih godina bila intiman čin, rezervisan samo za „zaljubljene golupčiće“, danas je situacija potpuno drugačija.

Muškarci, bez izuzetaka, smišljaju neobične, najljepše moguće načine kako bi djevojkama koje vole pokazali koliko im znače i pitali ih da provedu ostatak života zajedno. Pojedinci za ovaj jedinstven događaj u životu, ispunjen velikom dozom ljubavi biraju uglavnom mjesta kroz koja cirkulište veliki broj ljudi.

Žele da za sreću ovijekovječenja ljubavi sa izabranica njihovog srca imaju što veći broj svjedoka. Tako je juče u strogom centru Banjaluke jedan momak vjerio djevojku sa kojom želi da provede ostatak života. Dok je klečao sa prstenom u ruci iza njega su stajala dvojica drugara koji su držali plakat na kojem je velikim slovima pisalo: „Pile moje udaj se za mene“.

Djevojka je, naravno pristala, bez ustručavanja je pustila i par suza radosnica. Nakon sudbonosnog „da“ uslijedio je poljubac i zagrljaj, ali i mnogobrojne čestitke znanih i neznanih osoba, koje su svjedočile ovom romantičnom prizoru. Video snimak je podijeljen na Fejsbuku gdje je takođe osvanuo veliki broj komentara sa najljepšim mogućim željama za budući bračni par Petra i Željku.

 (BLIC)

Tagovi: