Završen turnir u fudbalu ''Mini-bal Batkuša 2017'' (FOTO)

U organizaciji Mjesne zajednice i FK ''Hajduk'' iz Batkuše održan je tradicionalni 32. i turnir u malom fudbalu pod nazivom ''Mini – bal Batkuša 2017'', takmičenje je trajalo 11 večeri, a manifestaciju su podržali opština Šamac i mnogobrojni sponzori.

''Takmičenje se odigralo u dvije kategorije, pioniri i seniori, a na finalnoj večeri proglasili smo pobjednike i uručili diplome i novčane nagrade, prva 450 KM, druga 250 KM i treća 50 KM“ – kaže predsjednik organizacionog odbora Nenad Maksimović dodajući da su učesnicima i sponzorima uručene zahvalnice.

Maksimović kaže da su u konkurenciji najmlađih učestvovale četiri ekipe iz Batkuše, prvo mjesto ekipa „Real“, a druga „Orlići“.

„Za najperspektivnijeg igrača iz Batkuše proglašen je Stefan Ganilović iz Batkuše i Mihajlo Stojanović. Sponzor ove nagrade je bila porodica Ganilović iz Šamca u pomen i sjećanje na pokojnog Zorana – Zoku Ganilovića“ - kaže Maksimović.

Prema riječima Maksimovića, u konkurenciji „Seniora“ učestvovalo je 16 ekipa, a u finalnom susretu pobijedila je ekipa „Sirova Topola“ Batkuša, drugo mjesto ekipa „Kruškovo Polje“, dok je treće mjesto pripalo ekipi „Trojan“ iz Batkuše.

„Za najboljeg igrača turnira proglašen je Marko Ganilović, igrač pobjedničke ekipe „Sirova Topola“ iz Batkuše“ – kaže Maksmović.

Tagovi: