Pomozimo porodici Stanarević: Potrebna hrana, sredstva za higijenu

Luki i Dragici Stanarević iz Prijedora su potrebni hrana, sredstva za higijenu, te šporet i veš-mašina kako bi im život bio lakši, jer nisu u mogućnosti da ih kupe, rekli su iz Fondacije ''Humana Srpska'', koja je pokrenula akciju za pomoć Stanarevićima.

Dragica (58) i Luka (65) Stanarević obratili su se Fondaciji za pomoć, jer su lošeg zdravlja, nemaju stalna primanja i kažu da su tri obroka dnevno za njih luksuz.

Ova porodica je izbjegla iz Bihaća 1995. godina i dok ih je zdravlje služilo nisu birali poslove da obezbijede sredstva za život i izgradnju kuće.

Međutim, kako ih je napustilo zdravlje, uvukla se neimaština, te se plaše zime jer nemaju šporet, nemaju gdje ni da skuvaju hranu sa ono malo namirnica što imaju.

Svi koji mogu da pomognu supružnicima Stanarević donacije mogu dostaviti u prostorije Fondacije, a novac mogu uplatiti na žiro račun Fondacije "Humana Srpska", u NLB banci 5620998136875370 uz naznaku za Stanareviće.

Za više informacija potrebno je obratiti se Fondaciji na e-mail adresu infoŽhumanasrpska.org ili na broj telefona 066/477-375 ili 066/444-727

(NEZAVISNE)

Tagovi: