Prnjavor u šoku: Dvije tragedije za jedan dan

Dva tragična slučaja koja su se dogodila u ponedeljak posle podne, a u kojima je jedna starija žena (76) izgubila život, a 59-godišnji muškarac teško ranjen, potresli su Prnjavor.

U šumi u Gornjoj Ilovi, smrtonosne povrede od udara stabla zadobila je Milena Maletić, dok je na drugom kraju opštine u Drenovi, Goran Turudić zadobio prostrelnu ranu, nakon što je u sebe ispalio dva revolverska hica.

Zlosrećna starica je stradala u svojoj šumi naočigled sina koji je prisustvovao sječi drva.

"Novosti" saznaju da je stablo oborio 24-godišnji Radan Maletić, staričin komšija i rod.

- Mada je bila upozorena da se pripazi i skloni, što je učinio njen sin, uklonivši nešto dalje vozilo, Milena je ostala da kupi granje, što je bilo kobno. Od povreda po glavi i telu, podlegla je u prnjavorskom Domu zdravlja - saznaje  list iz izvora upućenog u istragu.

Iza starice su ostali sin i dvije kćerke.

Samo nekoliko časova pre ove tragedije u porodičnoj kući Turudića u Drenovi odjeknuli su samoubilački hici koje je, navodno, najavio i sam akter Goran Turudić.

- Pucnji su odjeknuli iza zaključanih vrata na spratu kuće. Goran je, prema prvim saznanjima, dva puta pucao sebi u predjelu srca, odnosno grudi. Prisutni članovi porodice su razvalili vrata i prevezli ga u prnjavorsku bolnicu, odakle je prevezen u UKC Banjaluka - kaže izvor, dodavši da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog djela.

Nije poznato zašto je Turudić digao ruku na sebe. Bio je učesnik proteklog rata, a primalac je švajcarske penzije.

HITAC

PACIJENT G. T. je hospitalizovan u Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje, a primljen je sa prostrelnom ranom na levoj strani grudnog koša. Pacijent je hirurški zbrinut, a njegovo zdravstveno stanje trenutno je stabilno. Ostaje na daljem lečenju i posmatranju u našoj ustanovi - odgovoreno je iz UKC RS.

(novosti.rs)

Tagovi: