Jesenji sajam: Po prvi put ocjenjivanje proizvoda

Na jesenjem sajmu koji se održava od 16. do 19. Novembra na Banjalučkom velesajmu biće upriličeno ocjenjivanje kvaliteta proizvoda određeni roba od strane Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Banjaluci.

“Kvalitet proizvoda ocjenjuje stručna komisija koju čini stručni tim Tehnološkog fakulteta, sa bogatim radnim i ocjenjivačkim iskustvom. Komisija ocjenjuje kvalitet, na osnovu šifre kojom je proizvod obilležen, bez uvida u naziv proizvođača” rekli su organizatori sajma.

Robne grupe iz kojih će se vršiti ocjenjivanje kvaliteta proizvoda su: Pčelinji proizvodi – med; Mesne prerađevine – polutrajni i trajni proizvodi; Mliječni proizvodi – jogurt, sir; Alkoholna pića – rakija, liker, vino, pivo; Bezalkoholna pića – prirodni voćni sokovi; Voda – gazirana i negazirana; Konditorski proizvodi –čokolada i keks; Mlinski proizvodi – brašno.

Najboljima iz svakog ocjenjivačkog segmenta biće dodijeljene medalje i diplome.

Cijena kotizacije za ocjenjivanje kvaliteta proizvoda je 50 KM (do tri proizvoda), dok je ocjenjivanje kvaliteta proizvoda besplatno za sve učesnike i izlagače na Jesenjem sajmu 2017.

Način prijavljivanja i dostavljanja uzoraka biće objavljen na zvaničnoj stranici Banjalučkog velesajma www.sajam.co , a potrebne informacije moguće je dobiti na info@sajam.co  kao i na broj +387 65 176 807.

M.Š.

Tagovi: