Djevojčica iz Čelinca pobjednica ''Malog Kompozitora''

Za najbolju kompoziciju 11. Festivala dečjeg muzičkog stvaralaštva ''Mali kompozitor – Banjaluka 2017.'' proglašena je numera ''Nek' samo sreća postoji'' u izvođenju Milice Jovanović iz Čelinca.

Druga nagrada za kompoziciju pripala je Ivoni Vukojević iz Doboja za pesmu ''Zoološki vrt''. Ona je ujedno proglašena najboljim debitantom. Treća nagrada dodeljena je Eleni Vujnović iz Banjaluke za kompoziciju “Život u bajci”.

Prva nagrada publike pripala je Tijani Sandić iz Lopara za pesmu “Novogodišnja čarolija”, a druga nagrada publike Dunji Jurkas iz Doboja za kompoziciju “Osmeh leči sve”. Treća nagrada publike otišla je Luciji Ramljak iz Mostara za pesmu “Plešimo”.

Nagrada za najbolji tekst pripala je Tamari Milanović iz Prnjavora za tekst “Kad odrastem biću dete”. Prva nagrada za interpretaciju pripala je Anastasiji Popović iz Teslića i Adni Marušić iz Zavidovića, a druga Eleni Brkić iz Banjaluke i Kjari Hadžić iz Sarajeva. Treću nagradu za interpretaciju podelili su Dario Petrović iz Brčkog i Petra Antunović iz Žepča.

Prva nagrada dece učesnika festivala pripala je Katarini Jeftić iz Bijeljine. Nagradu za najbolji scenski nastup osvojila je Elena Vujnović iz Banjaluke.

PIŠE: Sanela Jovanović, EuroBlic

Tagovi: