Torte iz Banjaluke ostavljaju bez daha (FOTO)

Djeca se raduju svojim rođendanima, željno ih iščekuju i dugo ih pamte. Ukoliko su oni drugačiji i neobičniji od ostalih, pamte ih i oni koji su na njima bili samo gosti.

Upravo Slatka tajna by Tanja, zna kako da uljepša ove trenutke. Iz ove male radionice nastaju nastaju najslađe torte i kolači u Banjaluci

''Mi znamo kako da uz puno volje, želje i truda priredite svom dijetetu i njegovim (njenim) drugarima događaj za pamćenje, naravno uz naše domaće torte i kolače. Djeca će dugo pričati kako je to bila jedna od najboljih žurki. Učinite život ljepšim kad god je to moguće, a uvijek je moguće ukoliko to zaista i iskreno želite'', kazala je Tanja Aleksić, koja je idejni tvorac i krivac za najuksunije delicije u Banjaluci.

Da rođendan mališana bude nešto zaista originalno pobrinuli su se izborom najboljih i najoriginalnijih torti, kolača i slatkih stolova. Za one koji su ljubitelji slanih delicija, tu su domaće kiflice, kanapei koje nastaju s puno ljubavi.

Vesele i šarene, torte s cvjetnim ili uzorcima bubamara i likova iz crtanih filmova , podjednako privlače dječju, ali i pažnju odraslih.

Svakako, ono što morate znati torte iz Slatke tajne by Tanja nisu napravljene samo za dječije rođendane, naše torte mogu biti odličan poklon za krštenje, diplomski, vjenčanje ili bilo koju drugu svečanost.

Zato ne čekajte, izaberite tortu i počasitite svoje prijatelje originalnim tortama i kolačima.

Slatka tajna by Tanja je tu da ispuni sve želje, na Instagramu i Facebooku pripremili su veliki broj iznenađenja u obliku torti i kolača.

Kontaktirajte ih još danas i osigurajte najbolju zabavu za svoje mališane i prijatelje.

Najbrže do torte ili neke druge delicije, možete doći ako pozovete broj 065433997 ili na Facebooku posjetite stranicu Torte i kolači Tanja, a ako imate Instagram potražite nalog @slatka.tajna1.

Zabava može početi, torta je spremna.

 

I.M.

Tagovi: