Besplatna članarina u bliblioteci za 17 osnovaca

Narodna biblioteka Šamac obezbijedila je besplatnu članarinu u 2018. godini za 17 učenika Osnovne škole Gornja Slatina područnog odjeljenja u Gajevima koji su učestvovali u pripremi sedmodnevne izložbe ''Zimske čarolije'' u ovoj ustanovi.
U kreiranju radova za izložbu učestvovali su učenici kombinovanih odjeljenja - osam učenika prvog, drugog i četvrtog razreda sa profesorom razredne nastave Željkom Vračević, te devet učenika trećeg i petog razreda sa profesorom razredne nastave Verom Gavrić.

Učenici-autori izložbe su sa svojim roditeljima i nastavnicima posjetili Biblioteku i upoznali se o načinu rada ove ustanove kao i njenom knjižnom fondu.

Vršilac dužnosti direktora Narodne biblioteke u Šamcu Dragica Borojević istakla je da je to bila odlična prilika da se učenici približe ovoj ustanovi.
„Biblioteka nikada nije izgledala ljepše. Zaista smo oduševljeni radovima i drago nam je što smo obradovali učenike besplatnom članarinom u nadi da će Biblioteku češće posjećivati i više čitati“, rekla je Borojevićeva.
Ona je dodala da se raduje saradnji i sa drugim školama na području šamačke opštine.
Izložba je zatvorena, a pomogli su je opština Šamac i Turistička organizacija.

Tagovi: