Obudovac za bebu Aleksandra skupio 355 KM

U humanitarnoj akciji u Obudovcu kod Šamca, koju su organizovali Ženski odbojkaški klub /ŽOK/ "Crvena zvijezda" Obudovac i Crveni krst Šamac, prikupljeno je 355 KM za liječenje jednogodišnjeg Aleksandra Gajića iz Glumine kod Zvornika koji ima tumor na malom mozgu.
Predsjednik ŽOK-a "Crvena zvijezda" iz Obudovca Radovan Zoranović rekao je da je održan drugi krug kadetskog prvenstva Republike Srpske u odbojci za djevojčice i da su mu dali humanitarni karakter.
"Pobjednik turnira je ŽOK `Crvena zvijezda` iz Obudovca i time se plasirala među četiri najbolje četiri ekipe u Republici Srpskoj. Željeli smo da, kao i uvijek, naš turnir ima humanitarni karakter, pa smo ga posvetili liječenju malog Aleksandra Gajića", istakao je Zoranović.
On je dodao da ovaj klub godinama učestvuje u humanitarnim akcijama.
Na turniru u odbojci za djevojčice, koji je održan u sali Osnovne škole u Obudovcu, osim "Crvene zvijezde", učestvovale su ekipe ŽOK "Jedinstvo" iz Brčkog i ŽOK "Modriča". 
Aleksandar Gajić iz Glumine kod Zvornika operisan je u novembru, ali se tumor vratio, pa je hitno potreban nastavak liječenja u NJemačkoj protonskim zračenjima. 
Aleksandrovi roditelji su nezaposleni, a za njegovo liječenje potrebna je 391.000 evra.

Tagovi: