Opština Šamac i Udruženje žena skupa obilježil današnji praznik

Načelnik opštine Šamac Đorđe Milićević i načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti Slobodan Stojić danas su održali sastanak sa ženama iz Udruženja žena sa šamačkog područja i tom prilikom su skromno čestitali Međunarodni dan žena.

Ovom prilikom Načelnik opštine Đorđe Milićević je istakao da je ovo druženje postalo tradicionalno, da sva udruženja sa područja opštine Šamac na današnji dan Međunarodni praznik žena pozivaju i razgovaraju šta su uradili u prethodnoj i šta planiraju raditi u ovoj godini.

"Želim da svim ženama na području opštine Šamac čestitam današnji praznik, svim majkama, sestrama, kćerkama i poželim mnogo sreće da dalje ostanu nosioc zdrave porodice uspjeha svakog društva, pa i na našoj opštini", kaže Milićević.

Milićević je iskazao zadovoljstvo što se osnivaju i nova Udruženja žena, te da će se pored četiri registrovana Udruženja, Brvnik, Batkuša, Šamac i Kolo srpskih sestara registrovati i novo udruženje u Gornjoj Slatini.

On se zahvalio svim Udruženjima za pomoć u obilježavanju manifestacija u prošloj godini kao što su "Dan opštine", "Zimske čarolije na Ušću" gdje su preuzeli veliku ulogu i bili partner Opštinskoj upravi Šamac.

"Želim da i ove godine unaprijedim partnerske odnose sa udruženjima i da svaka godina bude bolja. Načinili smo ozbiljne pomake prošle godine. Ove godine ćemo jedan dio proizvoda od Udruženja otkupiti u smislu prezentovanja opštine, a radi se o suvenirima koja Udruženja prave", kaže Milićević.

On je podsjetio da opština Šamac čini ozbiljne napore da pomaže Udruženjima.

 

Tagovi: