Vozači se potukli nakon saobraćajke, jedan na aparatima za disanje

Dvojica vozača su se, nakon sudara automobilima u Gradišci, prvo verbalno, a potom i fizički obračunala, nakon čega je jedan od njih završio u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Saobraćajna nezgoda dogodila se sinoć oko 19.45 časova u Ulici Prvog krajiškog korpusa, kada su se sudarili golf pet kojim je upravljao A.S. (29) iz Gradiške i pasat koji je vozio njegov pedesetsedmogodišnji sugrađanin M.R, rečeno je u gradiškoj Policijskoj upravi.

U fizičkom sukobu koji je uslijedio teže je povrijeđen stariji vozač, koji je odmah prevezen u banjalučki Univerzitetski klinički centar Republike Srpske. 

Muškarac M.R. primljen je na Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u polutraumatizovanom stanju sa povredom glave i trenutno je priključen na aparate za disanje, rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Iz ove ustanove ističu da su sve dalje prognoze neizvjesne.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske uprave Gradiška, a o svemu je obaviješteno banjalučko Okružno javno tužilaštvo koje je naložilo hapšenje A.S. i preduzimanje svih potrebnih mjera s ciljem utvrđivanja svih okolnosti. 

Tagovi: