''Teslic open 2018'' okupio 470 takmičara

Karate klub ''Tigar'' i ove godine, osmi put za redom, potpisuje se kao glavni organizator internacionalnog turnira ''Teslic open 2018''.

Na ovom tradicionalnom sportskom događaju učešće je uzelo 24 sportska kluba iz Republike Srpske i Federacije BiH , kao i Srbije, a svoje vještine pokazali su u katama i borbama, ekipno i pojedinačno, u svim starosnim kategorijama.

I ovogodišnji internacionalni karate turnir „Teslić open" svrstan je u kalendar obilježavanja 6. aprila Dana opštine Teslić i krsne slave Sabor svetog arhangela Gavrila, a generalni sponzor ovog sportskog događaja je načelnik opštine Teslić, Milan Miličević.

"Karate turnir "Teslić open" je dobra prilika da se okupi veliki broj mladih sportista iz šireg okruženja. Želim svim takmičarima mnogo uspjeha i što manje povreda. Takođe, ovo je dobra prilika da svim sugrađanima čestitam Dan opštine i da pozovem da zajedno propratimo sve manifestacije koje će biti upriličene povodom tog dana", rekao je Miličević.

Prema riječima predsjednika upravnog odbora KK „Tigar" Teslić, Žarka Jovičića, učešće na turniru je uzelo 470 takmičara što je veći broj učesnika u odnosu na prethodne godine.

"Prvenstveno se zahvaljujem načelniku opštine Milanu Miličeviću, sponzoru ovog turnira. Ovaj turnir je savršena prilika da takmičari iz prijateljskih klubova odmjere snage, te očekujem veliki broj medalja kao i do sada" - rekao je Jovičić.

Turnir će biti završen proglašenjem najboljih i dodjeljivanjem nagrada.

Tagovi: