Govedarica i Vučić: Mir i stabilnost u regionu od suštinskog interesa

Republika Srbija i njen predsjednik Aleksandar Vučić su zainteresovani da građani BiH i Republike Srpske žive na dejtonskim tekovinama, u miru i stabilnosti, poručio je predsjednik SDS-a Vukota Govedarica nakon sastanka sa Vučićem danas u Beogradu, saopšteno je iz SDS.

Govedarica i Vučić su se usaglasili da je očuvanje mira i stabilnosti u Bosni i Hercegovini i u regionu Balkana od suštinskog interesa za cjelokupni srpski narod.

„Zahvalio sam se predsjedniku Vučiću na njegovoj posjeti Republici Srpskoj tokom prošle sedmice i na svim njegovim naporima i aktivnostima kao i na finansijskoj pomoći koju odvaja kada je u pitanju Republika Srpska“, kazao je Govedarica.

Predsjednik SDS-a je rekao da Republika Srpska nema gdje da priveže svoj mali čamac izuzev za jedan veliki brod koji se zove Srbija. Poručio je predsjedniku Vučiću da će kad postane predsjednik Republike Srpske braniti interese Republike Srpske i da te interese niko neće moći ugroziti.

Govedarica je istakao da se nada da će saradnja Republike Srpske i Srbije biti  još jača, i da će Republika Srpska zajedno sa Srbijom u narednim godinama raditi na insfrastrukturnim i energetskim projektima.

Tagovi: