Modriča: Dvojica uhapšena zbog droge

Modričanin Ž.L. (1997) je uhapšen na području Maglaja u FBiH nakon policijske potjere i kod njega je pronađena I oduzeta droga, dok je D.P. (1990), takođe iz Modriče, uspio da pobjegne policiji.

Policajci iz Modriče juče su pokušali da zaustave vozilo “opel” u kome su se nalazila pomenuta dvojica, ali sui m oni pobjegli. Policajci sui h sustigli u Maglaju, priveli Ž.L, a D.P. se udaljio iz vozila u nepoznatom pravcu.

“Kod lica Ž.L. je pronađena plastična vrećica u kojoj se nalazi zelena biljna materija koja asocira na marihuanu, i jedna  vrećica u kojoj se nalazi bijela praškasta materija koja asocira na amfetamin-spid”, saopšteno je iz policije.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Modriča, pretresene su porodične kuće i pomoćni objekati koje koriste Ž.L. i D.P, gdje je u kući vlasništvo D.P. pronađeno više paketića različite sadržine, 38 sjemenki biljke kanabis sativa, 29 tableta koje asociraju na sintetičku drogu ekstazi, jedna digitalna vaga i drugi predmeti.

Protiv lica Ž.L. i D.P. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen izvještaj za izvršeno krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

Tagovi: