Đorđe Miličević: Veliko zadovoljstvo i čast da se vraćam u svoju kuću

Načelnik Šamca Đorđe Miličević i kompletan opštinski odbor liste „Narodni pokret Đorđe Miličević“ danas je pristupio Srpskoj demokratskoj stranci. 

Srpskoj demokratskoj stranci je pristupilo i svih sedam odbornika iz ovog opštinskog odbora.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo da se vraćam u svoju kuću nakon 11 godina, koje sam i pored toga što u ovom periodu nisam bio član SDS zajedno sa ovom strankom proveo u opozicionom djelovanju i u zajedničkoj saradnji“, kazao je Miličević.

On je istakao da u kontinuitetu nastavlja borbu za bolje sutra, kako na opštinskom, tako i na republičkom nivou.

„Vjerujem da je SDS glavna opoziciona stranaka, a u budućnost i glavna politička snaga u Republici Srpskoj iza koje će se okupljati sve političke partije i lokalni pokreti sa nadom da ponudimo bolju alternativu u smislu dijela, a ne samo retorike“, kazao je Miličević, dodajući da  fuzija dva opštinska odbora u Šamcu može dati dodatnu snagu i energiju u ovoj borbi.  

Poželivši Miličeviću dobrodošlicu predsjednik SDS Mirko Šarović je izjavio da je  povratak Miličevića i dolazak u SDS opštinskog odbora na čijem je čelu veoma važan događaj za stranku.
 
„Radi se o uspješnom čovjeku kojem je ovo drugi mandat na funkciji načelnika Šamca, a sa njim dolazi 15 mjesnih odbora, 43 člana Opštinskog odbora i 110 članova stranke, kao i sedam direktora i sedam odbornika u Šamcu“, kazao je Šarović, dodajući da je to sada najveća politička snaga koje djeluju u opštini Šamac.

Šarović je rekao da je Miličević od danas i član Predsjedništva SDS i predsjednik Opštinskog odbora stranke.

„Nastojimo da Predsjedništvo SDS podmlađujemo i  uvodimo u aktivnosti mlađe kadrove. Smatramo da će  Miličević je svojim dolaskom donijeti nove ideje i energiju i doprinijeti daljem rastu SDS“, naveo je Šarović.

On je istakao da je sa dolaskom u SDS Miličevića i svih ljudi koji su iza njega SDS postala stranka sa najvećim brojem načelnika i odbornika u izbornim jedinicama 5 i 6. 

(BN)

Tagovi: