Majka doživjela horor kad je anestezija prestala da djeluje usred cerskog reza

Majka koja se prodila obećala je da više nikada neće imati djecu nakon što joj je anestezija "prestala da djeluje" na pola puta kroz carski rez, ostavljajući je u mukama od boli dok je osjećala da joj ljekari "cijepaju stomak".

Džodi Marsden (27) iz Vejkfilda u Zapadnom Jorkširu, u petak 13. decembra prošle godine, nakon dva dana porođaja, hitno je prebačena na carski rez nakon što su joj se otkucaji srca počeli smanjivati sa svakim kontrakcijama.

Ljekari su joj dali epiduralnu, ubrizganu u kičmu, da bi ublažili bol. Anestezija je je u početku djelovala, ali je da postepeno počinje da gubi svoju efikasnost.

Kad je Džodi shvatila šta se događa, bila je u tolikoj agoniji da su njeni prestravljeni vriskovi odjeknuli salom. Uprkos traumatičnom iskustvu, Džodi je rodila zdravog dječaka, Artura Džordža Marsdena.

- Čitavo iskustvo bilo je apsolutno zastrašujuće i totalno sam traumatizovana od porođaja. Nikad više neću imati drugu bebu, to je sigurno. Bila je to agonija. Osjetila sam kako mi zapravo cijepaju stomak dok mi trgaju mišiće. Bila sam u velikom bolu. Srećom doktori su mogli da vide da mi je neprijatno - govori ona.

Agencije