Nagradni konkurs: "Ono što volim u Šamcu"

Omladinska organizacija raspisala je nagradni konkurs o temi "Ono što volim u Šamcu" za sve mlade od 15 do 30 godina sa područja te opštine, koji je otvoren do 14. juna, a najbolja fotografija biće izabrana onlajn glasanjem i ocjenom žirija.

Predsjednik šamačke Omladinske organizacije Tajana Mijanović istakla je da je njihova želja da prikupe fotografije koje će predstavljati najljepše i najinteresantnije motive opštine, te da tako pokažu koje su to vrijednosti koje mladi vide u Šamcu.

"Fotografije mogu da budu zabilježene fotoaparatom ili telefonom. Na njima mogu da budu prikazane osobe, priroda, objekti. Autori tri najbolje fotografije dobiće novčane nagrade - 50 KM, 30 KM i 20 KM", navela je Mijanovićeva.

Ona je pojasnila da fotografije moraju biti autorske, isključivo u digitalnoj formi i potrebno ih je poslati na mejl omlorgsamac@gmail.com, sa naznakom "Takmičenje za najbolju fotografiju".

"Izbor najbolje fotografije vršiće se onlajn glasanjem posredstvom našeg profila na Instagramu i ocjenom žirija, na način da će 50 odsto ocjene činiti glasovi, a 50 procenata ocjene žirija. Glasanje će trajati sedam dana poslije zatvaranja konkursa, a pobjednici će biti proglašeni u roku pet dana od završetka glasanja", navela je Mijanovićeva.