Užasna sudbina: Na istom mjestu joj poginuli roditelji i brat, a sad i sin

Na dijelu puta Zaječar-Negotin, u selu Salaš, na kom je prekjuče poginula osmomjesečna beba Igor Stanojević, dok su njeni roditelji Ivana i Nenad povrijeđeni, prije dvije godine desila se saobraćajka u kojoj su život izgubili baba i djeda, kao i ujak poginule bebe!

Crne podudarnosti

Kako saznajemo, gotovo na istom mjestu 13. januara 2018. godine Ivana Angelov Stanojević (30) izgubila je cijelu porodicu - majku Dragicu Angelov (47), oca Zorana (55) i brata Ivana (28).

- Ivana je tada bila skrhana, jedva je preživjela gubitak, a prežalila nije nikada. Zla sudbina je htjela da ona na istom mjestu i isto u saobraćajnoj nesreći izgubi i sina od svega osam mjeseci - kaže Ivanin poznanik i dodaje:

- Da crna podudarnost bude još gora, i u udesu u kom je nastradala porodica Angelov učestvovala su tri vozila. Da se naježiš.

Nesreća u kojoj je nastradao maleni Igor, koji bi juče napunio osam mjeseci, desila se u subotu oko 12 sati, a porodica Stanojević bila je u „pežou 106“.

- Beba je bila pozadi u auto-sjedištu i bila je vezana, a pored nje je sjedila majka Ivana, takođe propisno vezana, dok je tata Nenad vozio. Na njih su otpozadi naletjela dva automobila, „sitroen C4“ i „pežo 307“, a priča se da su se vozači ta dva auta trkali - kaže izvor.

Dječakov otac je lakše povređen i već se nalazi kod kuće, dok bi majka Ivana danas trebalo da bude puštena na kućno lečenje.

Uhapšeni bahati vozači

- Nevjerovatno šta je snašlo Ivanu i njenog muža. Ne mogu da vjerujem, tuga do neba. Ivani 2018. na istoj dionici puta, samo desetak metara dalje, poginuli mama, tata i brat. Tada je ona bila vjerena za Nenada, planirali su svadbu. Međutim, umjesto slavlja, Ivana je sahranila svoju porodicu - priča komšinica kroz suze i nastavlja:

- Ivana je prije osam mjeseci postala majka. Činilo se da je njenu kuću konačno ispunila sreća. Sad je ostala i bez djeteta. Ne pitajte kako joj je...

Policija je poslije ove teške tragedije uhapsila M. M. (35) i Đ. D. (25), vozače „pežoa 307“ i „sitroena C4“, zbog sumnje da su izazvali teško krivično delo protiv bezbjednosti saobraćaja. Obojici je određen pritvor do 48 sati.

Kurir