Dvadeset epizoda zdravog humora: Serija „Dobro jutro, komšija“ među najgledanijima u BiH

Dok su gledaoci uživali u potkozarskim zgodama i nezgodama u prvih deset epizoda domaće serije „Dobro jutro, komšija“, glumačka i tehnička ekipa vrijedno je radila na snimanju narednih deset nastavaka. Cijeli posao privode kraju za nekoliko dana.

Kao i uvijek, na setu opuštena atmosfera, jer je riječ o već uigranoj ekipi.

– Drago mi je što sam član ove ekipe. Serija je izuzetno popularna i na svoj način razbija našu sumornu svakodnevnicu. Svakako ima svoju budućnost i svoje gledaoce – rekao je glumac Dragoslav Medojević.

Na setu smo zatekli i glumca Mihaila Maksimovića.

–  Igram Vladana, lika koji je prevarant i u svakoj epizodi prevarim nekog novog. Čast mi je što radim sa ovim ljudima, koji su ozbiljni u svom poslu – rekao je on.

Scenarista Pero Špadić rekao je da je snimanje serije daleko zahtjevnije od filma, ali za sada se uspijevaju organizovati. Izuzetno su ponosni, jer su  postigli više nego što su očekivali, kod publike ova serija je odlično prihvaćena. Serijal sa skromnim budžetom biće prikazan u kontinuitetu od 20 epizoda. Eventualni nastavak, stvar je dogovora BN televizije i RTV Prijedor, piše prijedor24.com.

–  Vremena je malo, a glumci imaju obaveze u svojim matičnim kućama i drugim projektima. Ali ipak uspijevamo i zadovoljni smo atmosferom na snimanju, zaista nemamo problema, svi se fino slažemo, pa nam je tako i lakše raditi – dodao je Špadić.

Tagovi: