Stanivuković: Dodikov vitalni interes je samo keš

Vitalni nacionalni interes Milorada Dodika su samo pare, ostalo je sve laž i prevara, kazao je u izjavi BN TV poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković.

- Vitalni nacionalni interes Milorada Dodika su pare i to u kešu, Za Dodika vitalni nacionalni interes je "Prointer", "Grand trejd", "Agape", voćnjaci, preduzeća prijatelja i kumova...To su za njega vitalni nacionalni interesi, ostalo je sve laž i prevara - rekao je Stanivuković, objašnavajući zbog čega sutra neće podržati Dodikovu odluku da je izgradnja Pelješkog mosta vitalni nacionalni interes Republike Srpske.

Iako je šef poslaničkog kluba PDP Perica Bundalo danas rekao da će ova stranka sutra u NSRS podržati izjavu predsjedavaćeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika kada je riječ o zaštiti vitalnog interesa Republike Srpske, Stanivuković kaže da neće podržati ovu odluku jer je pitanju obična prevara Milorada Dodika.

Stanivukovič je rekao da je ovo još jedna predstava u Narodnoj skupštini u kojoj igra Dodik zajedno sa Draganom Čovićem.

Kako BN TV saznaje ni Jelena Trivić, poslanica PDP-a u NSRS, neće glasati za Dodikovu izjavu da izgradnja Pelješkog mosta ugrožava vitalni nacionalni interes Republike Srpske.

BN TV

Tagovi: