ŠAMAC NA NOGAMA: Svi traže Natašu Pupčević

Nataša Pupčević iz Šamca, posljednji put je viđena u subotu 25. febuara u večernjim časovima kada je napustila porodični dom i više se nije vratila.

Rodbina moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Nataši da istu što hitnije jave Policijskoj stanici Šamac na telefon 054-611-100 ili najbližoj policijskoj stanici na broj 122. Nataša je rođena 8. februara 1996.

U CJB Doboj kažu da je djevojka visine oko 165 cm, sitnije tjelesne građe, smeđih očiju i smeđe kose dužine do ramena, a u vrijeme udaljavanja od kuće na sebi je imala maslinaste hlače, dugu jaknu sa krznom bež boje i smeđe cipele.

Po zaprimljenoj prijavi policijski službenici Policijske stanice Šamac odmah su izvršili pregled objekata (autobuska stanica, ugostiteljski objekti) u kojim bi se eventualno mogla nalaziti nestala djevojka, a obavljen je razgovor za prijateljima i poznanicima nestale. 

Izvršena je pretraga terena na obalama rijeka Bosne i Save, dok su članovi Ronilačkog kluba i pripadnici Crvenog krsta Šamac istog i narednog dana izvršili pregled korita rijeka Bosne i Save do mosta na graničnom prelazu Šamac. Policijski službenici Policijske stanice Šamac ostvarili su kontakt sa graničnom službom prilikom čega je utvrđeno da na međugraničnom prelazu nije evidentiran prelazak nestale Nataše Pupčević. 

Centar javne bezbjednosti Doboj 27.februara ove godine izdao je raspis o traganju za nestalom Natašom Pupčević. 
Pozivamo građane da ukoliko imaju bilo kakva saznanja o nestaloj djevojci ili su eventualno uočili njeno kretanje, obavijeste najbližu policijsku stanicu pozivom na besplatan telefonski broj 122, kazali su u CJB i dodali da je prijava primljena 26. februara u 14 sati. 

I.M.

Tagovi: