Dnevni horoskop: Biku prošlost utiče na raspoloženje, Vaga odlaže obaveze

Što su vam pripremile zvijezde danas? Je li vam danas srećan dan? Kakvi vas izazovi očekuju?

Ovan

Na privatnom planu je sve u najboljem redu. Neki konflikti iz neposredne prošlosti su najzad razriješeni, a vaša savjest mirna. Pa ipak, stičete utisak da neko nije naiskreniji u sopstvenim namjerama prema vama. Ne povjeravajte se drugima, naročito ne u vezi vaših ličnih problema. Neko bi mogao da zloupotrebi vašu iskrenost.

Bik

Čudno je kako neke stvari iz prošlosti još uvijek utiču na vaše trenutno raspoloženje. Pomirite se sa činjenicom - vi više nemate kontrolu, niti uticaja ne izvjesne ljude. Umjesto da se pitate zašto je to tako, poradite na vlastitom ponašanju. Za početak, proniknite u sopstvene greške. Pred vama je još mnogo rada na ličnom razvoju.

Blizanci

Jedna situacija vezana za vaš profesionalni život će vam danas oduzeti mnogo energije. Saradnici ili nadređeni na neki način manipulišu sa vama i koriste informacije za ličnu korist. Po svaku cijenu izbegavajte konflikte. Najbolje bi bilo da se na vrijeme povučete iz bilo kakvih "mutnih radnji". Najbolji izgovor su nedovršene obaveze.

Rak

Danas bi bilo poželjno da se ne povjeravate ljudima iz vaše okoline, pa čak ni vašim najbližim prijateljima. Neke stvari će najverovatnije biti pogrešno protumačene. Ne tražite krivca u njima - u pitanju je nepovoljan položaj planeta. Jednostavno sačekajte povoljniji trenutak da kažete šta vam je na duši.

Lav

Ne nasjedajte na priče o uspjehu preko noći, a pogotovo ako se od vas danas traži da uložite teško stečeni novac u neke sumnjive projekte. Nesporazumi u komunikaciji, potreba da se laži iznesu na vidjelo su samo mali dio onoga sa čime se danas srećete. Okrenite se dragim ljudima koji od vas ne očekuju materijalnu korist. Obavezno se konsultujte i pitajte za tuđe mišljenje.

Djevica

Neke stvari i obaveze koje ste danas naumili da privedete kraju ispašće mnogo komplikovanije nego što vam se isprva činilo. Savjet za vas: ne forsirajte ništa što od samog starta ne djeluje obećavajuće. Sa druge strane, privatne stvari zahtjevaju vašu punu pažnju, pogotovo neke koje se tiču užeg kruga porodice. Budite na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Vaga

Danas obratite pažnju na jedan unutrašnji glas, a preporuka je i da slijedite vlastitu intuiciju. Ne preporučuje vam se učestvovanje ni u kakvim poslovnim poduhvatima. Ukoliko vam je u planu da za danas privedete kraju neke ispite, finalnu proveru znanja ili slično, nastojte da to odložite za neku skoriju budućnost. Obaveze te vrste danas mogu da sačekaju.

Škorpija

Ukoliko ste ovoga jutra ustali neraspoloženi, osjetili želju da se automatski vratite u postelju - učinite tako. Međutim, ako postoje obaveze koje su za vas neodložne, znate šta vam je činiti. Svako suvišno angažovanje ostavite za neko drugo vrijeme. Razgovori i pregovori neće ići u željenom pravcu, a sve su šanse da se osjetite prilično iznevjereno i isfrustrirano.

Strijelac

Obratite pažnju na male signale koji vam danas sugerišu da se stvari ne odvijaju u željenom pravcu. Neka situacija na poslu bi mogla da aktivira davno potisnute negativne emocije - naročito agresiju prema drugima. Iskrenost u razgovoru je vaš glavni adut. Ne pristajte na nikakve kompromise.

Jarac

Pojedine informacije danas provjerite i nekoliko puta. Ne vjerujte baš svemu što vam se servira. Naravno, ako su u pitanju male stvari, sitnice, nema razloga da budete paranoični. Ali sve što se tiče profesionalne strane vašeg života ili nekih dubljih tema, uzmite sa rezervom. Izbjegavajte sukobe.

Vodolija

Čuvajte se nepromišljenih poteza kada su u pitanju finansije. Pazite na šta trošite novac. Takođe, danas nikome ne pozajmljujte ništa od vrijednosti. Ovaj dan je pogodan za sređivanje nekih starih računa. Potrudite se da privedete kraju što je moguće više obaveza i stvari koje ste vješto izbjegavali.

Ribe

Niste raspoloženi za druženje, pa čak ni za socijalizaciju sa vama bliskim ljudima. To ne znači da po cijeli dan morate biti lišeni zabave. Pronađite nešto što će vas okupirati, a što ne uključuje prisustvo drugih ljudi. Zanimljiv roman, spremanje stana, slikanje, pisanje- sve su ovo stvari koje bi mogle da vas danas zabave.

Horoskopius

Tagovi: