Džaba im novac: Četiri stvari koje žene najviše cijene kod muškarca

Da bi se zaljubila, ženi nije najvažnije da je muškarac zgodan i lijep. Mnogo je osobina koje dame stavljaju ispred toga, a na prvom mestu je mozak.

Međutim, nakon što procjene da im se dopada muško razmišljanje i ponašanje, na red dolaze još neke stvari koje vrlo lako mogu da “zarobe” žensko srce. Evo šta po ženskom mišljenju treba da ima savršen muškarac.

Način odijevanja

Nije lijepo suditi o nekome na osnovu toga šta ima na sebi, ali na osnovu odijela može da se sazna dosta o ukusu osobe. Ukusi su različiti, ali jedno je sigurno – žene baš nisu lude za muškarcima u majicama na kojima pišu rečenice poput “nisam ginekolog, ali mogu da pogledam”, kao ni onima koji se oblače kao Pitbul.

Stav

Stidljivi muškarci koji stoje u uglu neće imati previše uspjeha sa ženama, ali neće ni oni preglasni, iritantni predvodnici čopora koji se čuju čim uđete u prostoriju. Najbolja je neka sredina između te dvije krajnosti – tip sa stavom koji se ne trudi da bude u centru pažnje.

Higijena

Nije lako ocijeniti nečije higijenske navike na prvi pogled, ali na drugi već jeste. Jedan pogled na nokte, zube i generalan izgled muškarca, i otprilike znate sa kim imate posla.

Prijatelji

S kim si, takav si – ovo svi znamo, a važi i kada je reč o prepoznavanju dobrog ili lošeg muškarca. Ni najzgodniji tip na svijetu neće imati mnogo uspjeha sa ženama ako je okružen društvom koje toj istoj ženi nije simpatično.

Kurir