Hit na internetu: Bosanac vadio dokumenta pa doživio šok – saznao da je iz Nigerije

U takvoj smo državi da nam velika procedura mora biti kada vadimo bilo koja dokumenta. Onda oni nešto pogriješe i moramo non-stop da ih napominjemo da isprave tu grešku.

Naravno, neće baš biti poletni jer njima to ne igra neku ulogu, a ne interesuje ih što ćete se vi zbog toga nervirati što će vam čak i jedno pogrešno slovo napisano stvoriti problem.  Tako da morate biti uporni i strogi po tom pitanju.

Ne vrijedi vam da budete ljubazni, kada oni već nisu. Stvarno je žalosno kakav nam je sistem, koju god sferu da uzmemo u obzir.

Tako nam glasaju umrli ljudi jer neki nisu bili pohitni da ih sklone sa tih lista, iako su članovi porodice dolazili da ih odjave, te greške u imenima, prezimenima, a ovaj put u državljanstvu, piše megaportal.info.

Ismet iz Sarajeva je tako vadio dokumenta i saznao da je Nigerijac. Da, dobro ste pročitali. Toliko su nemarni u svome poslu da su čovjeku stavili da ima Nigerijsko državljanstvo.  Zamislite to. Ismet se našalio kako nije znao za to svoje državljanstvo i kako je napokon saznao.

Naravno, počeli su pristizati razni komentari, bilo je dosta šaljivih koji su rekli da treba tražiti nasljedstvo Nigerijskog princa. Eto, još jedan dokaz kakav je sistem.