Draško Stanivuković preuzima gradski PDP i budući je kandidat za gradonačelnika Banjaluke

Draško Stanivuković izabran je danas na čelo Gradskog odbora PDP-a Banjaluka, a biće i kandidat ove stranke  za gradonačelnika Banjaluke na lokalnim izborima 2020. godine, odlučeno je na Izbornoj konvenciji ovog odbora.

Ovo je potvrdio Igor Crnadak, dosadašnji predsjednik Gradskog odbora PDP-a, dodajući da je odluku o Stanivukovićevoj kandidaturi danas jednoglasno podržao Gradski odbor. Crnadak je Stanivukoviću prepustio fuknciju predsjednika Gradskog odbora, do kraja mandata.

Rezultat Draška Stanivukovića na proteklim izborima bio je, kako kažu, veličanstven i najbolji rezultat koji je ova stranka ikada imala, a činjenicom da će mladi Stanivuković biti kandidat, samo je pokazano da se nastavlja politika Mladena Ivanića da se povjerenje daje mladim ljudima. 

- Naša poruka Banjaluci je da smo razumjeli šta nam je saopšteno i hoćemo bolji rezultat i podršku. Hoćemo bolje rezultate na narednim izborima. Ovim smo pokazali da se PDP nastavlja širiti, podmlađivati i raditi - rekao je Stanivuković.

Ž. J.