Preminula majka Jelene Karleuše, izgubila bitku sa opakom bolešću

Majka Jelene Karleuše, bivša radijska voditeljka Divna Karleuša izgubila je danas bitku sa opakom bolešću u svojoj 61. godini. Divna je preminula danas oko 12:30, u svom domu, posle duge i teške bolesti.

Ekipa Hitne pomoći došla je u Divnin dom, ali mogli su samo da konstatuju smrt.

Divna Karleuša je rođena 1958. godine u Sloveniji, a ostala je zapamćena kao nekadašnja novinarka "Radio Beograd".

Jelenu Karleušu je vijest o smrti majke dočekala u Austriji.

Jelena je surovi profesionalac, odlazi na snimanja i na nastupe, ali iza brendiranih sunčanih naočara krije pogled pun bola i suze zbog majke Divne, koja je ozbiljno bolesna.

Divna Karleuša je 2016. godine hospitalizirana zbog teškog zdravstvenog stanja, a ljekarima u Zemunskoj bolnici javila se tek pošto je počela kašljati krv.

Krivac su bile cigarete.

- Divna je primljena u bolnicu zbog problema s disanjem i plućima. Doktorima je rekla da taj problem ima već duže vrijeme, ali je mislila da je to prolazno ili da je zbog prekomjernog konzumiranja cigareta. Kod ljekara je došla tek pošto je počela iskašljavati krv, zbog čega se uspaničila. Tri dana je ležala na odjeljenju i urađene su joj osnovne pretrage, ali tek kad budu gotovi svi rezultati, doktori će moći da uspostave konačnu dijagnozu. Kod pacijenata u takvom stanju prvo se sumnja na tuberkulozu, ali to ne mora ništa da znači - kazao je ranije sagovornik blizak porodici i dodao da su ljekari ubijeđeni da je Divnino loše zdravstveno stanje posljedica prekomjernog pušenja, prenosi Kurir.

- Ona je zaista toliko strastven pušač da je tražila da izađe iz bolnice poslije tri dana jer nije mogla bez cigareta.

Kad joj je rađen pregled kod specijaliste u ordinaciji, bukvalno je odmah potrčala napolje zapaliti cigaretu. Doktor je bio u šoku kad je to vidio - priča izvor iz Zemunske bolnice.

Jelenina molba te 2016. godine bila je da se istina o Divninom zdravstvenom stanju ne govori nikome.

Da je Divna lošeg zdravstvenog stanja, moglo se naslutiti i dok je bila u rijalitiju "Parovi". Bivša radio-voditeljica bila je sretna što je postala dio ovog šou-programa i željela je ostati u vili što duže, a onda je naprasno donijela odluku da izađe i zamolila fanove da ne glasaju za nju.

Koliko je Jeleni teško, najbolje potvrđuje činjenica da je zamolila svoje prijatelje i rođake da nikome ne govore o Divninom zdravstvenom problemu jer nipošto ne želi da to završi u medijima. Divna Karleuša se tokom boravka u bolnici fotografirala na bolničkom krevetu i fotografiju postavila na svoj Facebook profil, ali ju je vrlo brzo sklonila.

Tagovi: