Majkl Babić, heroj Novakove odbrane u Melburnu, govorio za naš portal

Majkl Babić, skromni Srpčanin ili Gradiščanin, svejedno je, jedan je od heroja odbrane časti Novaka Đokovićau Melburnu.

Da nije vispreni Majkl bio u šestoj brzini, milioni Novakovih poštovalaca bili bi uskraćeni za pravu i potpunu istinu o svjetskom teniseru broj jedan. Babić je bio i organizator skupova u Noletovu čast, prenosio je događaje za mnoge svjetske mediej ,fotografisao, snimao, prevodio članke sa drugih medija, ukazivao na nepravdu.

- U toku je prekid live streama, ali sudija je uznemiren činjenicom…Šta je Novak mogao više da učini nego što jeste već i tretmanom koji je dobio od strane Vlade Australije? U današnje vrijeme brze tehnologije i jačine signala, kako može doći do prekida live streama? Prekida država namjerno da narod ne vidi njihovu bruku!

Ovo su samo mali citati Majklovog izvještavanja posredstvom društvenih mreža.

Majkl Babić je proteklih 17 godina bio Novakov svojevrsni domaćin na turniru u Melburnu, a svoje veliko prijateljstvo i odanost pokazao je kada je Noletu bilo najteže.

U tim trenucima sjetio se i našeg velikog praznika.

- Dragi prijatelji, kod mene je već 9. januar, Sveti Stefan, moja slava i Dan Republike Srpske, pa neka vam je svima srećno. Hvala za vašu podršku Novaku Đokoviću. Svi smo jedno i u jednom trenutku spojeni.

Majkl Babić rođen je prije 62 godine u Gradišci, rodom je iz sela Orubica koje graniči sa Srpcem. Bio je srbački učenik, a o ovom velikom čovjeku i umjetniku naš portal pisao je u oktobru prošle godine.

B. Grgić

Tagovi: