Oglasio se Srđan, sad je jasno sve o Australijan openu!

Najbolji teniser svijeta može da brani titulu u Australiji.

- Najbolji teniser svijeta će, bez ikakve dileme, igrati u Melburnu - rekao je Srđan Đoković

Novak Đoković će kao prvi nosilac turnira krenuti u odbranu trofeja, ali i napad na 21. grend slem u karijeri čime bi postao nedodirljiv u istoriji muškog tenisa.

Ekskluzivne informacije o situaciji iz Melburna otkrio je otac najboljeg svjetskog tenisera, čovek koji je na jučerašnjoj konferenciji najavio da će Novak osvojiti još 10 grend slem titula.

"Cijela situacija u vezi sa Novakom Đokovićem je zatvorena presudom australijskog suda. Da je bilo nejasnoća kojim se bave pojedini novinari presuda bi bila drugačija", rekao je Srđan Đoković.

Za to vreme, Novak je već trenirao u Melburnu:

 

 

 

Kao što je porodica Đoković nekoliko puta isticala prethodnih dana, Novak je u Australiju želio da uđe samo kako bi radio svoj posao. To nije bio lak zadatak jer je šest sati ispitivan na aerodromu, a zatim danima bio zatočen u hotelu za imigrante.

Na kraju, sudija Keli donio je odluku da se najbolji teniser svijeta pusti na slobodu, a on je odmah krenuo na trening kako ne bi gubio vrijeme pred Australijan open.

Australijski sud i nezavisni sudija je za sedam sati ispitivanja svih činjenica utvrdio da nema nikakvih nejasnoća i da je Novak slobodan da uđe u Australiju i bavi se svojim poslom - zaključio je Srđan Đoković.

mondo.ba