Vodolija žudi za odmorom, Ribe skolone preljubi

OVAN

Niste sigurni da li ste na pravom putu kada se radi o poslu. Opterećuje vas dosta problema. Voljena osoba će pokazati da ima sasvim iskrena osjećanja prema vama i dobre namjere. Smanjite unos šećera i masne hrane.

 

BIK

 

Konačno ćete uspjeti da ostvarite planove na kojima radite već duži vremenski period. Ne očekuju vas veće promjene na polju emocija. Moguće je da vam je potrebno vrijeme za preispitivanje. Skloni ste upalama.

 

BLIZANCI

 

Okrenite se pravljenju novih planova kada se radi o poslu. Očekuje vas period koji vam može donijeti komplikacije. Ukoliko ste slobodni, novo poznanstvo vam dolazi veoma brzo. Povoljan je dan za ljubav. Puni ste energije!

 

RAK

 

Nova poslovna dešavanja vas očekuju sasvim uskoro. Povoljan vam je period za finansije. Želite stabilnost i spremni ste da na polju emocija napravite važne promjene u odnosu sa partnerom. Problemi sa bešikom.

 

LAV

 

Imate jako dobru komunikaciju sa nadređenima. Možete da očekujete podršku za svoje planove. Moguće je da na ljubavnom planu ne možete da nađete osobu koja vam sasvim odgovara. Osjetljive su vam šake i zglobovi.

 

DJEVICA

 

Očekuju vas promjene na polju posla. Dosta toga vas opterećuje i potrebna vam je nečija pomoć. Moguće je da nemate dovoljno samopouzdanja. Potrebno vam je vrijeme kako bi našli sigurnost u sebe. Naglašen je povećan apetit.

 

VAGA

 

Možete da se nadate pozitivnim preokretima kada je u pitanju vaše polje posla danas. Uskoro vas očekuje poznanstvo koje bi moglo da vas vodi do značajnije ljubavne veze. Skloni ste gojenju, pazite na ishranu.

 

ŠKORPIJA

 

Imate dobre ideje koje će vam obezbijediti sigurnost na polju finansija i posla. Možete da očekujete da ćete imati priliku da sa voljenom osobom isplanirate važne promjene. Problemi sa cirkulacijom su mogući.

 

STRIJELAC

 

Nećete imati previše obaveza. Povoljan je dan da se posvetite svom hobiju ili drugim aktivnostima pored posla. Planirate brak sa osobom koja će pokazati da ipak nije spremna za to sada. Dobro se osjećate.

 

JARAC

 

Očekuje vas prilika da dokažete svoju poslovnu sposobnost. Posao vam ide od ruke i veoma ste zadovoljni. Ukoliko ste planirali da osvojite osobu koja vam se dopada, današnji dan vam je prilično povoljan za to. Odlično se osjećate.

 

VODOLIJA

 

Sudbina vas podržava. Imaćete sreće na polju posla. Ukoliko ste planirali da pokažete svoje interesovanje ka simpatiji, povoljan je dan za to. U braku imate lepo slaganje sa partnerom. Odlično se osjećate.

 

RIBE

 

Možete da očekujete da će vam se poslovni planovi mijenjati, ali ćete na neki način ipak uspjeti da se snađete. Na polju ljubavi vas očekuje spajanje sa osobom koju znate iz prošlosti. Povedite računa o tjelesnoj težini.

Tagovi: