Snimak otkriva nove detalje stravične nesreće na Rebrovačkom mostu

Snimak stravične saobraćajne nesreće u kojoj je poginula Milana Koprena otkriva do sada nepoznate detalje tragedije koja se dogodila na Rebrovačkom mostu u Banjaluci.

Vozač “pežoa” je u trenucima koji su prethodili nesreći vozio lijevom trakom od „Autoservisa“ prema Rebrovačkom mostu.

Dolaskom na krivinu prije mosta, izgubio je kontrolu, najvjerovatnije usljed neprilagođene brzine, piše portal Srpskainfo.

Sporna krivina na kojoj je proteklih godina zabilježeno više nesreća, kao i slijetanja, već je označena u javnosti kao krivina smrti u Banjaluci.

Nakon gubitka kontrole automobil se zanio i bočnim dijelom proklizao preko susjedne trake na trotoar kojim se kretala Milana Koprena.

Auto je nakon udara u pješaka završio na ogradi mosta, a šipka je probila unutrašnjost vozila.

Uviđaj je obavljen u prisustvu dežurnog tužioca i policijskih službenika.

Tokom uviđaja saobraćaj je u jednom pravcu bio obustavljen, a tokom izvlačenja automobila i u potpunosti blokiran preko Rebrovačkog mosta.

Nastradala Milana Koprena radila je kao pedagog u banjalučkoj Osnovnoj školi “Branko Radičević”, a za volanom “pežoa” bio je Stefan Srdić (20) iz Laktaša.

Radne kolege, a posebno učenici kojima je svakodnevno pomagala u rješavanju njihovih problema nisu mogli sakriti suze nakon vijesti o stravičnoj tragediji.

srpskainfo.com

 

Tagovi: