Stefanu Divčiću potrebna pomoć

Stefan Divčić, desetogodišnji dječak iz Istočnog Sarajeva je rođen sa srčanom manom, pored koje mu je dijagnostifikovano i niz drugih oboljenja koja ometaju njegov normalan život.

Na inicijativu takmičara Džudo i sambo kluba "Crepoljsko" i portala Katera pokrenut je humanitarni broj za malog Stefana. Nadamo se da će i svi dobri ljudi imati sluha, te pozvati 1412 i na taj način pomoći Stefanu u daljem liječenju i barem malo olakšati njegov život. Stefan je dijete sa smetnjama u razvoju.

Ima ventrikularni septum defe kt, tj. otvorenu komunikaciju između srčanih komora, nanosomia tj. nizak rast kod djece uzrokovan nelučenjem hormona rasta, mentalnu retardaciju, Egzotropia tj. razrookost, Kraniosinostoza tj. kosti prerano srastaju.

Do sada je imao više operacija, a sljedeća je operacija strabizma, zakazana za 16. avgust u Banjaluci. Stefanova porodica živi u jako teškim uslovima, gdje samo otac radi, te molimo sve ljude dobre volje i velikog srca da pomognu, koliko mogu, da bi Stefan imao koliko toliko ljepše djetinjstvo.

Sredstva se mogu uplatiti i na žiro račun, otvoren u NLB banci: 562-012-81383467-58 (KM) na ime Suzana Divčić. (nezavisne.com-mojabanjaluka.info)

Tagovi: