Studenti iz Šamca otputovali u Jagodinu

Na poziv predsjednika Skupštine grada Jagodina (Republika Srbija), Dragana Marković Palme, 46 studenata sa područja opštine Šamac jutros je otputovalo u dvodnevnu posjetu u sklopu manifestacije „Dan otvorenih vrata“ u Jagodini.

Prema riječima načelnika službe za društvene djelatnosti Slobodana Stojić, grad Jagodina je obezbjedio hotelski smještaj, kao i besplatan obilazak kulturnih znamenitosti grada Jagodine, dok je opština Šamac obezbijedila prevoz za studente.

„Naši studenti će imati priliku da obiđu destinacije, muzej voštanih figura, Hram Svetog Jovana, prvi Akva park u Srbiji, zološki vrt „Tigar“, jedinstvenu turističku atrakciju koja krasi gradski park „Đurđevo brdo“, te vještački vodopad i sistem fontana dužine 122 metra“ – kaže Stojić.

Student druge godine Fakulteta političkih nauka, Milan Unčanin iz Šamca kaže da očekuje jedan lijep izlet, jer je Jagodina grad koji ima šta da pokaže.

„Nadam se da će se tradicija putovanja studenata iz našeg grada nastaviti, te da će oni koji sada nisu krenuli sa nama imati priliku naredne godine“ – kaže Unčanin

(opštinasamac.org)

Tagovi: