DNS-ova ljepotica sa liste ucjenjivala katoličkog popa (FOTO)

Saška Kovačević, djevojka koja je ucjenjivala katoličkog sveštenika iz Modriče snimkama seksa, bila je kandidat DNS-a za odbornika na izborima 2016. godine, saznaje Istinito.

Saška Kovačević, koja je zajedno sa svojim momkom Aleksandrom Vasiljevićem iz Doboja i Milom Joksimovićem iz Modriče ucjenjivala katoličkog sveštenika I.K. iz Modriče zbog seksa sa ženama, i iznudila mu uko 250.000 maraka, bila je kandidat Demokratskog narodnog saveza za odbornika u Modriči na proteklim lokalnim izborima.

Saška je bila kandidat DNS-a na rednom broju 5 i osvojila je 111 glasova, ali nije uspjela da osvoji i odbornički mandat. Ipak, imala je zapaženu kampanju koja je uključivala i plaćene oglase u medijima.

Uhapšena je u avgustu zajedno sa dječkom, nakon što su na unaprijed dogovorenoj lokaciji od sveštenika kojeg su ucjenjivali zbog kršenja celibata i uzeli 15.000 KM među kojima su bile i novčanice koje je označila policija.

Katolički sveštenik I.K. u izjavi policiji je rekao da je Sašku upoznao kao maloljetnicu i da su se sprijateljili, a ona je od njega posudila 7.000 KM. Već tada mu je predlagala da stupe u ljubavnu vezu, što je on odbio.

U međuvremenu je navodno pokušavao da je iščupa iz lošeg društva, da bi mu ona, kada je napunila 20 godina, rekla da ga voli i da s njim želi seks.

O ovom seksi skandalu koji potresa katoličku crkvu u BiH danima pišu mediji objavljujući pikanterije sveštenikovog odnosa sa ženama.

Iz Demokratskog narodnog saveza se nisu oglašavali povodom hapšenja Saške Kovačević. Zanimljivo je da su Saškini fanovi na predizbornom skupu u Modriči 2016. transparentima sa njenim likom bukvalno okružili predsjednika DNS-a Marka Pavića.

(Istinito)

Tagovi: