Dnevni horoskop za 2. februar 2023. godine

OVAN
POSAO – Okolina pozitivno reaguje na vaše ideje, ali nemojte previše isticati svoj uspjeh u njihovom društvu. Držite ih u sebi i nađite način da ih realizujete.
LJUBAV – Muče vas neke dileme i najbolje bi bilo da iskreno porazgovarate sa voljenom osobom. Tražite objašnjenje, dobićete ga.
ZDRAVLJE – Više vremena posvetite odmoru.

BIK
POSAO – Nepotrebno se upetljavate u neke poslove koji uopšte ne zavise od vas. Držite se dalje od sumnjivih situacija.
LJUBAV – Potrebno je da malo više pažnje obratite na poruke koje vam partner šalje. Želi da čitate više između redova.
ZDRAVLJE – Problemi sa grlom.

BLIZANCI
POSAO – Kritike koje vam budu upućene ne bi trebalo da shvatite kao zlonamjerne. Budite otvoreniji za saradnju i sugestije.
LJUBAV – Voljena osoba od vas očekuje samo dobro raspoloženje i zato se potrudite da ga i dobije. Toliko možete da učinite za nju.
ZDRAVLJE – Čuvajte se povrede

RAK
POSAO – Ovo je izuzetno povoljan dan za neki neočekivani priliv novca. Na poslu ćete imati prijatnu atmosferu. Iskoristite je do maksimuma.
LJUBAV – Moguće je da sasvim slučajno sretnete osobu sa kojom ste nekada imali vezu. Pokrenuće se emocije i želja za obnavljanjem veze.
ZDRAVLJE – Dobro.

LAV
POSAO – Ostvarićete planove koje ste otpisali kao moguće uz pomoć osobe u znaku Bika . Finansije će se srediti i to će vam dati elan za nove poslove.
LJUBAV – Imate utisak da više dajete nego što dobijate. Razgovor sa partnerom može da riješi nedoumicu. Budite realni.
ZDRAVLJE – Nervozni ste.

DJEVICA
POSAO – Završićete veliki posao i bićete ponosni na sebe. Veliko olakšanje i zadovoljstvo očekuje vas i u slijedeććim projektima koje ste zamislili.
LJUBAV – Osoba u znaku Vodolije pokušava da vam se približi. Neočekivani razgovor probudiće neka osjećanja. Na vama je da ta osjećanja kontrolišete na način na koji to srce kaže
ZDRAVLJE – Unosite više vode.

VAGA
POSAO – Usmjerite se na ono što radite i nemojte praviti planove koji sada ne mogu da se ostvare. Izbjegavajte pozajmice i zaduženja.
LJUBAV – Imate zajedničke planove i zadovoljni ste kako se situacija odvija. Riješićete neko važno pitanje za oboje, pitanje koje odavno imate.
ZDRAVLJE – Problemi sa kožom.

ŠKORPIJA
POSAO – Saradnicima mnogo znači vaše prisustvo. Koristite svoj šarm kako biste spustili tenziju na radnom mjestu. Oćekujte priliv novca.
LJUBAV – Ako ste slobodni, možete preko posla upoznati interesantnu osobu. Ako ste u vezi, bićete na velikom iskušenju. Dobro razmislite.
ZDRAVLJE – Dobro.

STRIJELAC
POSAO – Ako se bavite privatnim poslom, izbjegavajte bilo kakve investicije. Mogući su nesporazumi sa saradnicima koji neće biti ozbiljni.
LJUBAV – Prija vam prisustvo osobe u znaku Bika, ali ne zaboravite da je sve to prividno. Ne upuštajte se u vezu tako olako.
ZDRAVLJE – Mogući su problemi sa sinusima

JARAC
POSAO – Vodite računa o tome kako prezentujete ono što želite jer možete izazvati različite reakcije. Znate odakle dolazi problem.
LJUBAV – Iskoristite današnji dan onako kako vam osjećaj nalaže. Ne razmišljajte o tome šta bi bilo dobro već šta želite.
ZDRAVLJE – Problemi sa zubima.

VODOLIJA
POSAO – Imate zanimljive ideje, ali ne možete da ostvarite baš sve što ste zamislili. Saradnici vam mogu pomoći da odlučite. Oslonite se potpuno na njih.
LJUBAV – Važno je da reagujete u pravom trenutku pred voljenom osobom. Ako ste slobodni, planirajte izlazak i lijepo se provedite.
ZDRAVLJE – Oskećate se dobro.

RIBE
POSAO – Sve što pokušavate da objasnite je logično, ali saradnici to posmatraju iz sasvim drugog ugla. Ne dozvolite da vas to opterećuje.
LJUBAV – Upotrijebite svoje zavodničke sposobnosti i šarm kako biste skrenuli pažnju osobi koja vam se dopada.
ZDRAVLJE _ Dobro ćete se osjećati.

ibalkan.net

Tagovi: