Hitno hospitalizovana Tereza Kesovija

Kako saznaju hrvatski mediji, pjevačica se nije osjećala dobro pa je u utorak vozilom Hitne pomoći iz svog doma prevezena u bolnicu KB Dubrava.

I ranije ju je Hitna posjetila na kućnoj adresi jer je zbog velikih vrućina imala tegobe, no tek su je juče odveli u bolnicu. Pjevačica ne gubi optimizam i nada se da će uskoro biti otpuštena na kućnu njegu.

Podsjetimo, Tereza je nedavno za vrijeme velikih poplava boravila i u Sloveniji, a tada ništa nije upućivalo na bilo kakve zdravstvene tegobe.

Pratiocima se tada javila i na Instagramu i otkrila kako su izgledali ti dani.

"Oduvijek sam govorila da imam dvije domovine. Moju Hrvatsku i drugu, moju Sloveniju, koja je prema meni, zajedno sa svojim divnim ljudima, uvijek imala srce ispruženo na dlanu. U četvrtak poslijepodne krenuli smo u Sloveniju veseleći se vremenu koje ćemo provesti s mojom Martinom Plesnik, u meni jednom od najdražih mjesta na kugli zemaljskoj, u Logarskoj dolini. Ali priroda je imala drugi plan.

Od petka ujutro krenula je katastrofa, voda se slijevala sa svih strana, ostali smo odsječeni jer su sve ceste prema nama odnijele riječne bujice, nije bilo telefonskih veza, mobilnog signala, interneta, opskrbe, TV ili radio signala. A mi nismo mogli niti smjeli ići nikamo. Hotel je, srećom, imao svoj agregat, ali je cijela Logarska dolina bila u mrklom mraku.

Čulo se samo bjesomučno lijevanje kiše. Dražesni slapić pokraj hotela pretvorio se u monstruma koji je pokazao svu snagu i bijes prirode. Osoblje hotela Plesnik i obitelj Plesnik u svakom trenutku u ta tri dana ispunjena neizvjesnošću činilo je sve kako bismo se osjećali sigurnima. Martina, Nina, Dragica, Timi, Franc, Andrea, Primož, Petra, Miško, maleni Luka.... pokazali su zajedništvo i ljubav obitelji Plesnik. U svoj toj muci, našla sam snagu Timiju otpjevati njegovu najdražu pjesmu iako mi do pjesme nije bilo.

Treći dan hrabro smo krenuli jedinom, u međuvremenu očišćenom uskom cesticom, preko vrha Alpa prema Austriji gdje nas je Civilna zaštita Slovenije dočekala i provela do Jezerskog pa prema Ljubljani. Hvala i našem @alesmarincek koji je prevrtao nebo i zemlju kako bi nam osigurao sretan povratak kući. Ja se osobno osjećam dužna Sloveniji za svu ljubav koju mi je svih ovih godina nesebično pružala i znam da ću zajedno s vama svima naći pravi način da joj se pomogne u ovim trenucima kada je najviše ranjena i kada joj naša pomoć najviše treba - napisala je Kesovija 8. avgusta na svom Instagramu.

una.ba

Tagovi: