"Pali" Srbi sa Interpolove potjernice

U Sarajevu juče su uhapšena dvojica Srba po Interpolovoj potjernici, a u pitanju su muškarci koji se dovode u vezu sa Veljom Nevoljom i Darkom Šarićem!

Pripadnici su ih uhapsili u zgradi Sarajevo Tovera.

Osumnjičeni su iznajmili više stanova u samom vrhu ovog objekta.

Iz izvora bliskih policiji saznaje se da su uhapšeni Dušan Jovanović Giba i Darko Dulović. Njih je uhapsio MUP KS, a uz pomoć OSA, koja ih je locirala i razotkrila.

Jovanović je se dovodi u vezu sa klanom Velje Nevolje, poznatijeg kao Veljka Belivuka, ali i Darkom Šarićem.

Bojan Hrvatin, svjedok u postupku koji se vodi protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a kojima se na teret stavljaju najteža krivična djela, tokom svjedočenja u martu ove godine, iznio je niz detalja o ubistvu dvojice škaljaraca na Krfu.

Alan Kožar i Damir Hadžić, ubijeni su u julu 2020. godine na Krfu, a Hrvatin tvrdi da je među egzekutorima bio i Dušan Jovanović zvani Giba sa Karaburme, čiji je brat Vuk ranjen u sačekuši ispred zgrade u kojoj je živio.

Mediji u Srbiji su objavili u novembru prošle godine da je Dušan Jovanović planirao i atentat i na Veselina Milića, načelnika beogradske policije, a sve su otkrile Skaj poruke.

Dušan Jovanović, zvani Giba dovodi se u vezu sa vođom “vračaraca” Nikolom Vušovićem Džonijem i saradnikom Dariom Đorđevićem Deksterom.

Dovodi se u vezu i sa Darkom Šarićem. Uhapšen je i Darko Dulović, piše Avaz.

Apelacioni sud u Beogradu je potvrdio u junu presudu Višeg suda i oslobodio Darka Dulovića optužbi za pomaganje u teškom ubistvu Siniše Milića Bosketa, koji je slovio za bliskog saradnika Luke Bojovića!

Ove osobe osim Srbije potražuju još neke države. Utvrđuje se šta su radili ovdje i koga su planirali likvidirati.

srpskainfo.com

Tagovi: