Podesite alarme: Evo kada Novak počinje borbu za trofej u Japanu

Poslije pobjede nad Davidom Gofanom u polufinalu turnira u Tokiju, Novak Đoković sastaće se sa Džonom Milmanom u borbi za trofej koje je na programu je u nedjelju od 8.30 po našem vremenu.

"Zadovoljan sam kako igram cele nedelje. Vrlo pozitivna sedmica na terenu, nadam se da ću je krunisati trofejom. Očekivao sam da bude teško. On je u dobroj formi i igrao je odlično u četvrtfinalu protiv Čunga. Uslovi za igru su brzi, lopta ne odskače previše, moraš da je čekaš vrlo nisko i brzo da je vratiš. Nije nijednom bilo lako kad smo obojica dobro servirali",rekao je Đoković.

Protivnik najboljeg tenisera svijeta je Australijanac Džon Milman koji se bori za prvo finale ATP turnira iz Serije 500.

"On je vrlo solidan igrač. Video sam da je igrao odlično protiv Opelke, koji je u formi i nikad nije lako igrati protiv njega jer sjajno servira. Milman je igrač koji se žestoko bori, pravi je borac na terenu. Nikad ne odustaje. Ima pozitivan stav, trči na svaku loptu i tera te da igraš. Biće opet borba sa osnovne linije, nadam se da ću servirati dobro kao cele nedelje jer će mi biti potrebno".

(Telegraf.rs)

Tagovi: