Sa mosta uklonjen "pežo" kojim je "pokošena" Banjalučanka (FOTO)

Devet vatrogasaca i dva vatrogasna vozila izvlačila su "pežo 207" nad kojim je sinoć Stefan Srdić (20) iz Laktaša izgubio kontrolu, skrenuo sa puta te usmrtio Banjalučanku Milanu Koprenu (46), koja je u tom trenutku pješačila preko Rebrovačkog mosta.

Na Fejsbuk stranici Vatrogasno-spasilačke brigade iz Banjaluke objavljeno je nekoliko fotografija na kojima se vidi pomenuta akcija.

Nakon intervencije ponovo je normalizovan saobraćaj na dijelu od Audijevog servisa do mjesta nesreće, a koji je do tada bio zaustavljen.

Podsjećamo, iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka saopštili su danas da je do nesreće došlo u ulici Bulevar Petra Bojovića. 

- Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Topić Bojan, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luka - naveli su iz OJT Banjaluka. 

Dodali su da je tužilac naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja na utvrđivanju okolnosti saobraćajne nezgode.

- Biće naložena  i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske - pojasnili su u tužilaštvu.

Glas Srpske

Tagovi: