U Tesliću dijele besplatne zaštitne maske

Opštinska uprava Teslić i Štab za vanredne situacije za područje ove opštine dijeli besplatne zaštitne maske stanovništvu i službama koje rade na zaštiti i prevenciji od epidemije virusa korona.

Prema riječima komandanta Štaba za vanredne situacije opštine Teslić, načelnika Milana Miličevića, zaštitne maske su do sada podijeljene svima koji po prirodi posla svakodnevno komuniciraju sa građanima.

Zaštitne maske dobili su Dom zdravlja “Sveti Sava” Teslić i ostale zdravstvene ustanove, policijska stanica, vatrogasna jedinica, komunalna preduzeća “Rad” i “Komunalac”, teslićki vrtići, trgovački centri i radnici drugih javnih ustanova.

Miličević je istakao i da su građanima koji čekaju u redovima ispred trgovinskih radnji, banaka, pošte, zdravstvenih ustanova, apoteka, kao i građanima koji su se u tom momentu našli na javnim površinama, takođe podijeljene zaštitne maske.

- Do sada je podijeljeno oko 3.000 zaštitnih maski, dok je za naredni period obezbjeđeno još 14.000 koje će se dijeliti u kontinuitetu, naglasio je Miličević.

Tagovi: