Uz ličnu kartu oživite fudbalski spektakl

Oči ljubitelja fudbala širom svijeta usmjerene su ka najiščekivanijem događaju godine - Evropskom prvenstvu u fudbalu. Spremamo se za mjesec dana uzbuđenja, fudbalskih strasti i nezaboravnih trenutaka na terenu. No, da li je vaša dnevna soba spremna za ovaj spektakl?

Za potpuno uranjanje u atmosferu Evropskog prvenstva potreban je kvalitetan televizor. Dok se fudbalski asovi bore na terenu, sa kristalno jasnom slikom i dinamičnim zvukom možete imati osjećaj kao da ste na terenu. Uz dobar izbor LCD televizora, ne samo da ćete gledati utakmice sa uživanjem, nego ćete i osjetiti svaki trenutak kao da ste tamo, jer dobri televizori imaju takvu rezoluciju da nećete propustiti ni najmanji pokret.

- Važno je da se nekada prepustimo svojim željama i uživamo u malim stvarima koje život čine posebnim. Prvenstvo u fudbalu pruža nam priliku da se okupimo sa prijateljima i porodicom i da zajedno navijamo za naše omiljene timove. Addiko Bank Banja Luka omogućila je klijentima svih banaka da, samo uz ličnu kartu, apliciraju za kredit i učine te posebne trenutke još boljim uz novi LCD televizor. Samo lična karta i jedan  dolazak u našu poslovnicu, dovoljni su da vaša želja, bilo da je to kupovina novog televizora, opremanje doma ili vikend putovanje sa porodicom, postane stvarnost - istakla je Milka Čađo, direktor odjela za poslovanje sa stanovništvom u Addiko banci.

Svi zainteresovani za kredit mogu da apliciraju i online, putem LINKA.

Više informacija o ovoj, ali i o ostalim ponudama Addiko banke Banja Luka, možete da pogledate na LINKU, a ukoliko imate dodatnih pitanja, pozovite Addiko kontakt centar na: 051 951 000.

Tagovi: