Kako da ga napravite ljubomornim: Pet stvari koje će ga natjerati da žudi za vama

Ponekad su muškarci ljubomorni na vrlo čudne stvari. Da li želite da provjerite na koje?
Vaše drugarice

Samo posmatrajte kako se njegov izraz lica mijenja svaki put kada mu kažete da večeras imate zabavu sa drugaricama. Naučnici su već mnogo puta dokazali da su naši partneri ljubomorni na naše prijateljice.

Kolege sa posla

Posebno na muškarce (pa čak i ako je kolega gej). Beskorisno je tvrditi da je večera sa kolegom bila čisto prijateljska i da vi imate supruga i djecu). Najvjerovatnije, vaš partner će biti ljubomoran: neosnovano, ali biće očajan. Pokušajte da ga upoznate sa kolegama sa kojima provodite vreme uz ručak ili večeru. Ponekad muškarci više vjeruju poznatijima nego strancima.

Teretana

Naravno, tu je i mišićav, zgodan trener koji će vašu figuru učiniti savršenom! A vaš partner će nastaviti da pije pivo na kauču. Samo ne odustajte zbog ljubomore vašeg partnera: bolje je da ga natjerate da i on krene u isti fitnes klub: zabavnije je ako zajedno vježbate!

Društvene mreže

Sa kim se dopisujete u ponoć? Ljubomornom muškarcu je beskorisno dokazati da vaš šef želi da hitno razgovara sa vama o temi sutrašnjeg sastanka. Nadajmo se da je daleko od toga da vas špijunira na društvenim mrežama i da ne provjerava vaš telefon.

Hobi

Da, muškarci su ljubomorni ako žene imaju hobi i rade nešto bez njih. Na primjer, vi ste ljubitelj skijanja, a on nije video skijašku stazu dvadeset godina. Neće biti oduševljen ako odete na Alpe. Pokušajte da objasnite da su skijanje i hobi dve različite stvari, tako da nema razloga za ljubomoru. Ako to ne uspije, izaberite ono što je vama važnije: hobi ili veza.

Tagovi: